Alles voor de klas

Over ons

Alles voor de klas Logo white

Wij zijn Claudia Kaul en Jildau van der Meer, beiden leerkracht in het basisonderwijs en samen eigenaar van ‘Alles voor de klas’. Na een aantal jaren samen op dezelfde school gewerkt te hebben kwam eind 2017 het idee om samen een webshop te beginnen. Na een avondje online zoeken naar tangles en materialen voor het nieuwe thema voor in onze eigen klas kwam het idee: een website waar leerkrachten alles kunnen vinden wat ze regelmatig in de klas nodig hebben. Eén adres met een duidelijk overzicht van mooie en kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs.

Het bedrijfsplan kreeg al gauw vorm en eind december volgde een bezoek aan de Kamer van Koophandel en werden wij officieel eigenaren van ‘Alles voor de klas’. Met een BTW nummer in de hand doken we in de wereld van de groothandels met als resultaat een mooie lijst met producten waar we met trots van kunnen zeggen dat we ze zelf allemaal in de klas kunnen en willen inzetten.

De producten op onze website zijn met name geschikt voor gebruik in de klas maar een groot aantal leerspellen en themamaterialen zijn ook heel leuk voor thuis.

Wij hopen met ‘Alles voor de klas’ leerkrachten uit het hele land veel online speurwerk te besparen en te inspireren met mooie producten en lessuggesties.

Alles voor de klas staat samen met andere gedreven en enthousiaste ondernemers op ‘de leukste online shops‘. Hier zijn we natuurlijk heel trots op!

When you support a small business, you’re supporting a dream