Alles voor de klas

Over ons

Alles voor de klas Logo white

Ik ben Jildau van der Meer, leerkracht in het basisonderwijs en eigenaar van ‘Alles voor de klas’. Na een aantal jaren in het onderwijs gewerkt te hebben kwam eind 2017 het idee om een webshop te beginnen. Na een avondje online zoeken naar tangles en materialen voor het nieuwe thema voor in mijn eigen klas kwam het idee: een website waar leerkrachten alles kunnen vinden wat ze regelmatig in de klas nodig hebben. Eén adres met een duidelijk overzicht van mooie en kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs.

Het bedrijfsplan kreeg al gauw vorm en eind december volgde een bezoek aan de Kamer van Koophandel en werd ik officieel eigenaar van ‘Alles voor de klas’. Met een BTW nummer in de hand dook ik in de wereld van de groothandels met als resultaat een mooie lijst met producten waar ik met trots van kan zeggen dat ik ze zelf allemaal in de klas kan en wil inzetten.

De producten op deze website zijn met name geschikt voor gebruik in de klas maar een groot aantal leerspellen en themamaterialen zijn ook heel leuk voor thuis.

Ik hoop met ‘Alles voor de klas’ leerkrachten uit het hele land veel online speurwerk te besparen en te inspireren met mooie producten en lessuggesties.

When you support a small business, you’re supporting a dream

 

 

Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner