Alles voor de klas

Vrienden van Alles voor de klas

Vrienden van Alles voor de klas

 

In het rijtje Vrienden van… mag ééntje zeker niet ontbreken: MEES&CO! Het leek ons begin 2018 bij de start van ons bedrijf een goed idee om de prachtige JUF en MEESTER producten van MEES&CO op onze site te verkopen maar eigenlijk deden zij dat zelf al het allerbest dus het is maar goed dat we daar nooit aan zijn begonnen. Maar daar hield het goede contact gelukkig niet op. Zo mogen we altijd aankloppen voor zakelijk advies en maken we regelmatig een digitaal praatje over hoe de zaken lopen. Jeroen en Angela zijn bijzonder vriendelijk, behulpzaam en creatief. De manier waarop zij samen hun bedrijf runnen is bewonderenswaardig. Jong als ze zijn, zijn ze toch zeker een voorbeeld en inspiratie voor ons.

Het assortiment van MEES&CO breidt zich razendsnel uit, wat begon met een grappige trui is inmiddels uitgebouwd tot een webshop waar je álles vindt voor trotse onderwijsmensen. Wij bestellen zelf regelmatig een cadeautje bij MEES&CO maar de leukste bestelling was toch wel ons bedrijfsshirt. Omdat wij ondernemers én juffen zijn mocht naast ons logo het woord ‘JUF’ natuurlijk niet ontbreken. Ben je zelf nog op zoek naar een mooi JUF of MEESTER product of wil je een leerkracht of pabostudent verrassen met een mooi cadeau dan ben je bij MEES&CO aan het juiste adres.

Iedereen zal wel bekend zijn met Onderwijs Maak Je Samen. Ze hebben een mooi aanbod aan cursussen en opleidingen en prachtige onderwijs materialen. In dit laatste waren wij natuurlijk meteen geïnteresseerd. Na een verkennend mailtje over het inkopen van materialen kwam al gauw een uitnodiging om de materialen op kantoor in het echt te bekijken. Voor ons een geweldig uitje! Het nodige voorwerk was al gedaan en het ene geweldige product na het andere kwam op tafel. Na lang wikken en wegen kozen wij de 10 mooiste producten uit. Nu we weten dat de producten van Onderwijs Maak Je Samen verkopen als warme broodjes zijn we langzaamaan aan het uitbreiden en staat de teller inmiddels op 15!

Wil je meer weten over de cursussen, studiedagen, opleidingen en studiereizen van Onderwijs Maak Je Samen? Kijk dan even op hun site.

Dit is Marije, 21 jaar en dol op nieuwe onderwijsmaterialen! In schooljaar 2020/2021 krijgt ze voor het eerst fulltime haar eigen groep. Ze is altijd opzoek naar materialen die ze kan gebruiken in de klas. Deze materialen vindt ze altijd via de verschillende accounts op instagram waar Alles voor de klas er één van is! De materialen, werkvormen en lesideetjes deelt ze regelmatig op haar eigen instagram pagina. Haar doel is om anderen te inspireren en zelf geïnspireerd te raken.

Daarnaast is ze ook gek op kinderboeken! Ondertussen heeft ze al een eigen bibliotheekje opgebouwd. Kinderboeken zal je dan ook vaak tegenkomen op haar account.

Juffiepuffie, stiekem gewoon Lisa uit Groningen, is vanaf eind 2017 actief op social media en maakt het leven van een heleboel onderbouwleerkrachten een stukje lichter. Wat begon met het delen van zelfgemaakte onderwijsmaterialen is inmiddels uitgebouwd tot een mooie website waar je voor heel veel verschillende thema’s mooie materialen kunt vinden. Het enige wat je zelf nog even moet doen is de boel printen en lamineren.

Wij volgden Lisa al geruime tijd op social media, reageerden regelmatig op elkaars story’s en posts en vonden het allebei wel tijd worden voor een mooie samenwerking. We gingen op zoek naar overeenkomsten en vonden deze in het thematisch werken. Wij verkopen themamaterialen zoals puzzels, spelletjes en knuffels. Lisa bedenkt en ontwerpt activiteiten en spellen bij een thema. Door deze twee te combineren gaan er volgens ons mooie dingen ontstaan. Dus houd onze onderbouwthema’s in de gaten! Kun je niet wachten? Kijk dan alvast even op de site van Juffiepuffie.

Sanne Lemmens, zelf ook werkzaam in het basisonderwijs en creatieveling eerste klas is eigenaar van Paper Trails. Ze houdt zich met name bezig met het maken van kaarten met leuke teksten en illustraties. Het waren haar kaarten die onze aandacht trokken. Op haar Instagram account ligt de focus op kaarten voor feesten en vieringen maar omdat ze zelf ook voor de klas staat had ze ook al een heel pakket aan leuke onderwijsquotes verzameld. Al gauw ontstond het idee om samen een kaartje te maken, vanuit ons een bedankje voor onze klanten en voor haar een manier om haar talent te laten zien.

Naast kaarten heeft Sanne ook een aantal werkbladen voor ons ontworpen die te gebruiken zijn in combinatie met onze dobbelstenen, je vindt deze op onze site. Wil je zelf iets leuks laten maken, voor jezelf of vanuit je functie als leerkracht, ze maakt namelijk ook hele mooie illustraties voor scholen, dan moet je zeker even haar website en social media bekijken.

Tijdens het grote brainstormen over de inhoud van onze webshop kwam Studio Liefhebberen op ons pad. Een mooie website met een enorm aanbod aan stempels en tot onze grote vreugde een categorie Onderwijs. Na een verkennend mailtje met de vraag of wij Liefhebberen stempels via onze website mochten verkopen ontdekten we dat de eigenaresse ook een leerkracht is. Zo zie je maar weer. Inkopen bij Studio Liefhebberen is als rondlopen in een snoepwinkel, wij willen eigenlijk gewoon de hele categorie Onderwijs opkopen maar zo werkt het helaas niet. En daar komt nog eens bij dat ze bij Studio Liefhebberen niet stil zitten, met grote regelmaat wordt het assortiment aangevuld met nieuwe vrolijke en super handige stempels.

De leukste onderwijsstempels vind je natuurlijk op onze site maar mocht je toch nieuwsgierig zijn naar meer of een stempel op maat willen laten maken dan ben je bij Studio Liefhebberen aan het juiste adres.

In 2020 opende De Gedichtenkamer officieel haar deuren. Met Merel als trotse eigenaresse. Met haar verleden in het onderwijs (als onderwijsassistente) en in de kinderopvang als pedagogisch medewerker ontstond al snel het plan om samen te werken.
Deze toffe samenwerking en het fijne contacten zorgden voor een leuk eindresultaat.  Nieuwsgierig? Kijk dan gauw bij de cadeautjes of plaats een bestelling dan ontvang je er eentje gratis.
Op zoek naar meer leuks van De Gedichtenkamer? Op haar website vind je allerlei (door Merel) geschreven gedichten, gedrukt op verschillende leuke en duurzame producten. Ook is het mogelijk om een gedicht speciaal voor jou(w bedrijf) te laten schrijven en ontwerpen op een kaartje.
Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner